BLOMUS
Design webshop

06.20.363.6659

Partner program


Ha szeretné a webshopban található termékeket forgalmazni üzletében, bemutatótermében, vagy mint belsőépítész, lakberendező szeretné betervezni, vagy kivitelezőként beépíteni termékeinket, vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérésére elküldjük Önnek e-mailben rövid bemutatkozó anyagunkat, üzleti kondíciónkat. Amennyiben szimpatikusnak találja, úgy rövid személyes beszélgetés után úgy alakítjuk ki az együttműködés feltételeit, hogy az mindkét fél számára szimpatikus legyen.

Magyarországon az alábbi márkák hivatalos képviseletét látjuk el:A tiszta rozsdamentes acél inspirálta az összes különleges Blomus alkotást. A magas minőségű fém egyszerű természetessége, minden új Blomus termék megalkotásának határozott alapját képezi, később ez autentikus karaktert kölcsönöz minden terméknek, amit tapasztalatok tekintetében szilárd tömegének és egy elbűvölően egyszerű küllemének köszönhet. A Blomus termékek egyszerűsége összhangban van a tisztaság fogalmával és nélkülözhetetlenségével. Rendkívül tiszták, egyszerűen használhatók – az egyes darabok, mindennapi életünket gazdagítják.

Letisztult vonalak, jellegzetes báj, kiváló funkcionalitás jellemzik a Blomus design-t Blomus design egyszerű karaktereket sugároz. Nem csoda. Hiszen erős személyiségek vannak a cég mögött: nem kevesebb mint 13 terméktervező erősíti a Blomus csapatát. Mindegyiküknek megvan a saját stílusa, amellett, hogy magukban hordozzák a Blomus összes erényét.

Hol találhatunk még valami igazán egyedit manapság? Egy olyan világban ahol egyre több minden felel meg a normáknak, a szokatlan válik értékessé. Az egyediség iránti vágy hatalmas. A Blomus márka megfelel ennek a törekvésnek. Képviseli a kivételt a hétköznapokban, az arc ami kitűnik a tömegből. A törekvés figyelemre méltó, a Blomus tervezők azonosítottak egy kimeríthetetlen inspirációs forrást: a természet világát.

Elemi formák, szilárd anyagok, hiteles ragyogás - ezek az értékek fedezhetők fel a Blomus termékekben.

Blomus termékek egyszerűen mások. Mesterséges helyett művésziek. Trendy helyett modern. Helyettesíthető helyett rendkívüliek. A superior kategóriát a minőségirányítás iránti szenvedélyes ragaszkodás biztosítja. És végül de nem utolsó sorban a Blomus termékek vonzók, a kiváló ár-érték arány miatt.A Menu egy dán design cég melyet 1976-ban alapítottak. Mi alkotjuk a design-t. Valójában egész nap. Néha még éjszaka is. Együttműködve néhány igen tehetséges tervezővel a nagyvilágból, magas minőségű, kifinomult skandináv design-t kínálunk. Hiszünk abban, hogy minden csak tervezés kérdése. A mindennapi élet semmilyen más területén nincsenek olyan szoros összeköttetésben az érzékiség és funkcionalitás, esztétika és praktikus használat, egyediség és közvetlenség. Egy konyhai terméknek ezért sok igényt kell egyszerre kielégíteni és közben egyedinek kell maradni, mint a használójának ízlése. Az AdHoc küldetése az lett, hogy magas színvonalú konyhai kiegészítők és designtermékek széles palettájával megfeleljen ezeknek az elvárásoknak, melyek sok szempontból a leginnovatívabb és legstílusosabb termékek a saját területükön.