BLOMUS
Design webshop

06.20.363.6659

Locsolókanna - M  • Locsolókanna - M
  • Locsolókanna - M
  • Locsolókanna - M
Raktáron

Cikkszám: 65208

Kategória: Kert / Növényápolás

Márka: Blomus

Design: Aguo

Garancia: 1 év

Fogyasztói ára: 39.490,- Ft


Termékadatok:

Méret: ↑ 30 cm // → 45 cm // ø 16 cm // 3 l

Anyag: rozsdamentes acél - matt

 

Blomus rozsdamentes kerti dekorációkat felhasználva rengeteg megoldás kínálkozik a  gyönyörű kert és a terasz hangulatos kialakítására. A rozsdamentes acélból készült német minimál kerti kiegészítők kiváló minőségűek, nem károsítja őket a csapadékos időjárás, UV-sugárzás. A látvány nem a mennyiségen múlik, hanem sokkal inkább azon, hogy a növények és kerti tárgyak harmonikus képet alkossanak. 

Ez a kanna 3 méretben is elérhető. Alkalmas kerti növények locsolására elsősorban kültéren (méretéből adódóan). A Blomus nagyobb vagy apró méretű locsolókannáinak és növényspriccelőinek esztétikus és formatervezett kidolgozása biztosítja, hogy nemcsak használati tárgyak, hanem dekoratív kiegészítői lesznek kertednek, teraszodnak vagy lakásodnak.

A rozsdamentes acélok – így a szélforgó, madáretető/itató, növénytartó, locsolókanna –  tisztítására és ápolására különösen oda kell figyelned, ha valóban hosszú időn át szeretnéd használni a terméket. Fontos, hogy az inox felületeket rendszeresen, megfelelő időközönként, kifejezetten erre alkalmas tisztítószerekkel ápold, tisztítsd!